ДОРОГІ ДРУЗІ!

    Просимо підтримати юну опішнянку, ученицю Державної спеціалізованої художньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Колегіум мистецтв у Опішному» Харченко Олену, яка стала півфіналістом конкурсу «Дудл для Google». Із сотень конкурсних малюнків у віковій групі 10-13 років журі конкурсу відібрало 5 кращих робіт, серед яких є і робота Лєни. Зараз дівчина змагається за вихід у фінал у своїй віковій категорії.  Оскільки у конкурсі три вікові категорії, таких фіналістів буде три. 
    Фіналісти будуть визначені за результатами онлайн-голосування на сайті конкурсу google.com.ua/doodle 4 google. Для пошуку в інтернеті можна ввести «дудл для гугл»  → народне голосування → 10-13 років → Вибрати роботу Харченко Олени і проголосувати за цей дудл.
    Громадське голосування в режимі он-лайн розпочалось 21 січня і завершиться 2 лютого 2014 року включно. З  нашою дружньою підтримкою у Олени є шанс перемогти. Окрім того, школа, в якій навчається переможець, отримає грант у розмірі 50 тис. грн. для придбання комп’ютерного класу. В Колегіуму мистецтв нарешті з’явився шанс отримати нові комп’ютери! Сподіваємося на ваші розуміння та підтримку. Просимо проголосувати! 
 
Єднаймося, бо ми того варті!
Зі щирою повагою Людмила Овчаренко.

Додати коментар

Захисний код
Оновити